Style is a way to say who you are without having to speak!

Het lijkt zo makkelijk, een eigen kledingstijl hebben. Toch weet elke vrouw dat het niet een kwestie is van ‘gewoon’ wat uit je kledingkast trekken en aandoen. Een kledingstijl moet je ontwikkelen en moet bij je figuur en persoonlijkheid te passen.

Soms ben je net als elke andere vrouw wat onzeker of ben je ‘jouw eigen stijl’ wat zoekende.

Daar is helemaal niets mis mee!

Yourstyle&colors gaat op zoek naar de stijl die bij jouw persoonlijkheid, wensen en lichaam past! We zijn er ook rotsvast van overtuigd dat elke lichaam mooi is en stijlvol voor de dag kan komen. Wist je namelijk dat via een bepaalde kledingstijl en de juiste kledingstukken de illusie kan opgewekt worden dat je lichaam perfect in balans is?

Bij Yourstyle&colors leer je hoe je jouw pluspunten kunt accentueren en jouw zwakke puntjes kunt verdoezelen. Je wordt dus geholpen om een stijl te ontdekken die je doet stralen en helemaal bij jou past!

What’s in it for you?

Na een grondige figuuranalyse wordt uw lichaamstype bepaald. Wij geven u aangepast stijladvies en tips ivm het dragen van de juiste kleding, waardoor uw figuur het beste uitkomt. Kapsel, bril, riemen, schoenen en juwelen komen ook allemaal aan bod.

Je krijg ook antwoord op al je mode -, styling en combinatievragen. De stijlanalyse kan ook bij jouw thuis plaatsvinden zodat Yourstyle&colors tips & tricks kan geven rond hoe jij outfits kan samenstellen met de bestaande stukken uit je wardrobe die je prachtig staan en kan er direct gekeken worden naar wat er ontbreekt in jouw huidige gardererobe

– Figuur en stijlanalyse
– Advies omtrent totaallook (kapsel, make-up, brilmontuur, …)
– antwoord op al je mode-, styling- en combinatievragen
– indien stijlanalyse bij je thuis plaatsvindt: samenstellen van nieuwe kledingcombinaties met de bestaande stukken uit je garderobe
– kledingadvies & shoppingadvies
– persoonlijk stijlboekje waarin jouw belangrijkste tips rond stijl, kleur & figuur worden genoteerd
Duur: 3 uur
Prijs: 80 euro

Reserveer nu hier jouw personal shopping!