HOW TO STYLE VINYL?

 

VINYL

Vinyl voor vélén een love it or hate it stukje textiel. We kunnen er echter niet onderuit, waarbij Vinyl tot een tijd geleden nog werd uitgeroepen als het stukje textiel om te dragen op een foute party.. Ben ik eerlijk gezegd happy dat sterren zoals Kylie Jenner en Bella Hadid het voortouw hebben genomen en vinyl nu onderdeel is van een alledaagse outfit.

Maar ik geef toe, het is een tricky trend. En hoe draag je hem nu best?

Hoewel vele celebrities een vinyl jurk dragen op de rode loper de laatste tijd, ben ik toch méér fan van het gegeven om ofwel een vinyl bovenstuk ofwel een vinyl onderstuk te dragen en de rest méér casual, sportief of klassiek te houden.

STIJLTIPS?  

  1. Combineer je vinyl broek met een rolkraag trui of een oversized sweater.
  2. Je vinyl broek kan ook stoerder gedragen worden met een bombertje
  3. Ook leuk met een T-shirt en een lange parka of hemdje

STIJLADVIES & MIJN LOOK

Ik zag dit leuke vinyl rokje op de online webshop van All About you  en is van het merkje Edited the Label.

VYNIL TREND

De metale gesp van het rokje maakte hem extra speciaal.Voor dit iets gedurfder rokje zocht ik een méér casual trui, met een goede warme hals. Deze beige zwart gestreepte trui vond ik ook bij Edited the label en kwam dus als geroepen. De zwarte strepen matchen mooi met de tint van het rokje. Anderzijds maken de beige tinten in de trui de volledige look minder somber en hard. Zoals jullie kunnen zien koos ik voor een recht model met gesp. Het vinyl zet de heupen echt in de kijker maar dat compenseerde ik dan weer door een gestreepte rolkraag trui te dragen bovenaan. Want strepen verbreden het bovenlichaam optisch.

Ander idee als je jouw heupen niet nog extra wilt benadrukken en toch voor een vinyl rokje te gaan, is voor een A-lijn model te kiezen

PS het merk Edited the Label is echt een cool en betaalbaar merk. Neem zeker een kijkje op de webshop van All About you.

Hopelijk vinden jullie vinyl nu al een stukje minder trashy?

Shop deze look

Schoenen: Monar

Trui:Edited The Label @All About you

Rok:Edited The Label @All About you

VINYL

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *