Tijdens het weekend of in je vrije tijd, ben je vrij om je passion for fashion de vrije loop te laten. Op je werk is het voor de meesten echter belangrijk om rekening te houden met een bepaalde dresscode. Als je in de financiële wereld werkt, ligt deze dresscode strikter dan wanneer je bij een creatief agentschap werkt.

1 ding is echter zeker, de juiste outfit helpt je om een goede indruk achter te laten bij klanten, collega’s of bij je manager. Als je op een maandagochtend vaak voor je kleerkast staat en niet weet wat aantrekken, lees dan zeker mijn volgende blogposts.

Ik zal 5 business outfits en looks met jullie delen die draagbaar zijn als office look.

De eerste look is de klassieke franse business look.

Weg met de klassieke tailleur, de uniform look, een grijze kniekrok,…

Voor een moderne kassieke office look kies je beter voor een mooie jumpsuit, een getailleerde jurk en  een gecentreerde blazer die je met alles kan combineren. Ik heb standaard een aantal klassieke jurken met een speciale touch in mijn kleerkast hangen.

Dit jurkje van Carven is hier een mooi voorbeeld van . Een iets duurder stuk, but it has it all!

De perfecte snit, de asymmetrische afwerking, de chiffon zijde aan de onderkant,.. maken deze jurk, de perfecte partner voor zowel een meeting overdag als een business diner s’avonds. De stellige regels voor de perfecte office dress zijn: niet te kort, een goede pasvorm en comfy zitten.

Een laatste tip als je extra power wenst uit te stralen, investeer dan in een mooi stel pumps en een IT bag.

En don’t forget keep it fun, business is pleasure.

 

 

foto-4-2

Yourstyle and colors

Pumps: Supertrash 
Dress: Carven – Miss & Mister
Coat: LiuJoArgo fashion
Handbag: Longchamps

Category : NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *