De Midi en Maxi rokken worden meestal uit de wardrobe gehaald tijdens de lente of zomer. Maar zijn ook perfect draagbaar in de winter.

Ze zijn comfortabel, makkelijk combineerbaar en geven elke outfit een vrouwelijke touch.Vooral de metallic midi rokken zijn mijn big crush voor deze winter. Je kan hen op verschillende manieren combineren.

De Metallic Army look: Tijdens de Brussel Fashion Days, koos ik voor een stoerdere look en combineerde ik deze lichtroze metallic rok die ik bij H&M vond, met een grijze blouse en mijn favoriete khaki jasje van bij Zadig & Voltaire.

Ik hou van de details van dit jasje: de militaire buttons, de gouden knopjes, de kwaliteit van de stof.. maken dit jasje af en daarenboven de investering waard.

Tenslotte koos ik voor vrouwelijke suede laarsjes van Kendall & Kylie die ik bij Monar vond. Als je net zoals mij niet één van de grootste bent, combineer  dan je midi rok met high heels. Because high heels bring you closer to heaven.

foto-1

foto-2-1

De Metallic Shiny Look: Dit weekend had ik een afternoon tea date gepland bij Maurice Coffee Bar.

Maurice Coffee bar is een coffee meets knitwear bar gelegen in de prachtige Cogels Osylei in Berchem. In de Cogels Osylei pronken de mooiste Art Nouveau huizen.

Ik hou van deze mooie Belle Epoque huizen en deze architecturale metalen stijl.

Telkens als ik door deze wijk wandel, wil ik je me dan ook übervrouwelijk kleden. Daarom koos ervoor mijn gouden metallic rok, ton sur ton en vrouwelijk te combineren met een gouden bomber jacket van Vila die ik bij Munt vond.

Als je de oversized shape van een bomberjacket net zoals mij wat wenst te counteren, dan is een wit blousje dragen onder je bomber zeker een goed idee! Ik maakte deze shiny look af met mijn comfy low heel gouden pumps en een statement necklace.

foto-5

foto-4

Category : NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *