De temperaturen dalen de laatste dagen. En hoewel we een zonnig weekend hebben gehad, was het best wel koud! Maar ik hou wel van die cosy winterdagen. En wat is er leuker dan een koude zondagmiddag te spenderen in een gezellig theesalon? Ik besloot om met mijn boyfriend te gaan brunchen bij Claude.  Als jullie nog geen kennis hebben gemaakt met het salon de thé Claude, dan moeten jullie dit adresje zeker op jullie bucket list zetten!

Echt gezellig voor een afternoon thea of een ontbijt. Je kan  hier namelijk genieten van een lekker culinair moment in een prachtige setting.

brunch brunch-2

Het gouden decor, de bloemige zetels, de romantische banken zorgen ervoor dat je, je in het hartje van Parijs in een boudoir waant. Dit topadresje bevindt zich in het kuntzinnige hart van Antwerpen op het Hendrik Conscienceplein.

Gezien de mooie setting wou ik me die dag leuk opkleden. Maar hoe stijlvol voor de dag komen als het kouder wordt ? Dit is vaak een challenge!

Ik koos ervoor om mijn zwarte, warme duffelcoat van Liu Jo te combineren met een vrouwelijk floral rokje van Blue Bay.

In plaats van voor een klassiek paar laarzen te gaan, koos ik voor open veterpumps van Lola Cruz. I just love these shoes, waarom? Ze zijn multicombineerbaar en ze geven elke outfit net een tikje extra glamour.

En ik kan ze zowel in de winter als in de zomer dragen. Ik vond dit prachtige paar bij de multi merkenboetiek Argo Fashion te Tienen.

Ik ben benieuwd naar jullie tips! Met welke mode items trotseren jullie stijlvol de koude winterdagen?

 

foto-1

foto-2

 

Category : NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *